BoligJobordning - se hvad du kan få fradrag til.

De nye håndværkerfradrag trådte i kraft 1. januar 2016, og det betyder at du kan opnå fradrag på en lang række energiforbedrende opgaver til boligen.

Billede mangler

En ekstra gulerod til dem, som investerer i energivenlige løsninger. 

Regeringen (V) indgik sidste år, sammen med en række øvrige partier fra folketinget, en aftale om en ny grønnere BoligJobordning for 2016 og 2017. Partierne blev enige om, at der pr. 1. januar 2016 skulle indføres nye fradrag på en lang række grønne og mere energivenlige ydelser. Derudover er fradragsretten delvist blevet fjernet for ydelser, der ikke anses som værende energiforbedrende.

Hvad betyder den nye BoligJobordning for dig? 

Den nye BoligJobordning ønsker at fremme og belønne dem, som vælger at investere i grønne energiforbedrende løsninger. Nogle af de grønne ydelser, som gør sig gældende i den nye aftale, er eksempelvis energirådgivning til energiforbedringer, installation af luft-til-luftvarmepumper samt installation af intelligent lys-, ventilations- og varmestyring. Vil du se den samlede liste over, hvilke håndværksydelser der er fradragsberettigede i 2016 og 2017, kan du finde listen her. 

De nye håndværkerfradrag giver boligejere i 2016/17 muligheden for at få et fradrag på op til 12.000 kr. pr. person til grønne tiltag. Samtidig giver den nye BoligJobordning også op til 6.000 kr. pr. person i fradrag til serviceydelser i hjemmet. Det betyder, at boligejere kan opnå et samlet fradrag på 18.000 kr. pr. person.

Din lokale Blue Install-installatør kan levere branchens stærkeste rådgivning inden for energivenlige løsninger.

Vil du vide mere, eller er du i tvivl om, hvad de nye håndværkerfradrag betyder for dig og dit boligprojekt? Kontakt din lokale Blue Install-installatør og få leveret branchens stærkeste rådgivning. Her kan du få kvalificeret rådgivning og installering inden for en lang række energivenlige løsninger, som er fradragsberettiget.